2 kisebb fej vöröshagyma,
2 közepes fehér- és sárgarépa,
2 csésze mirelit zöldborsó,
3 evőkanál olívaolaj,
1,5 csésze rizs,
2,5 dl víz,
só, bors, petrezselyem
105kcal - 100gr
Karikázzuk fel a hagymát, a fehér- és a sárgarépát. Öntsük az olívaolajat egy tűzálló tálba, rétegezzük rá a hagymát, a fehér- és sárgarépa keverékét, a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk rá a petrezselymet. Egyenletesen szórjuk a tetejére a rizst, és öntsük fel vízzel. Fedjük le az edényt, és 180 fokra előmelegített sütőben addig pároljuk, amíg a rizs megpuhul.
1. Először tisztítsuk és mámozzuk meg a csillagtököt. Vágjuk cikkekre a tököt és egy kanállal kaparjuk ki a szivacsos-magos belső részt. 2. Nagylyukú reszelőn reszeljük le a megti...
Elkészítési idő: 30 percTisztítsd meg a karfiolt, és szedd szét rózsákra. Sós vízben főzd 15 percig, majd csöpögtesd le alaposan. Keverd össze a lisztet, a reszelt sajtot és a curryt egy csipet sóval....
Elkészítési idő:Egy kis lábasban a rizst forrásban lévő vízbe tesszük. A tűzhelyen a hőfokon közepesre csökkentjük. Lassú tűzön addig főzzük,amíg a rizs meg nem puhul és fel nem szívja a vizet. (K...
Elkészítési idő: