16 db nagyobb kekszhez:
15 dkg földimandula őrlemény (durva őrlésű)
5 dkg finom őrlésű földimandula liszt
10 dkg darált kókuszreszelék
1 csipet szódabikarbóna
2 dkg útifű maghéj
10 dkg eritrit
1 csipet vanília őrlemény
4 tojás
10 dkg puha kókuszzsír vagy ghí
7 dkg apróra vágott cukormentes étcsokoládé
7 dkg mazsola
Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk, és először gömböket formázunk a masszából, majd tenyérrel kilapítjuk őket. Én viszonylag vékonyabb, nagyobb kekszeket készítettem. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt sültek meg.
Tehát a konyakos meggy bonbon 4 tábla csokoládét használtam fel 3 tábla csokoládét vízgőzre tettem és 35-37 fokig melegítettem. Ételhőmérővel ellenőriztem. Amikor eléri a kívánt...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: NehézA rizst kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd felöntjük a leves alaplével. Enyhén megsózzuk, és hagyjuk párolódni. Ritkán megkeverjük. Külön edényben a hagymát kevés olajon megdin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZsemlét 1,5 db ott tejbe áztatunk a többi 1,5 db ott ledaráljuk,a tejbe áztatott zsemlét jól kinyomkodjuk és hozzárakjuk a túróhoz meg a ledarált zsemlét is, és a többi hozzávalók...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű