16 db nagyobb kekszhez:
15 dkg földimandula őrlemény (durva őrlésű)
5 dkg finom őrlésű földimandula liszt
10 dkg darált kókuszreszelék
1 csipet szódabikarbóna
2 dkg útifű maghéj
10 dkg eritrit
1 csipet vanília őrlemény
4 tojás
10 dkg puha kókuszzsír vagy ghí
7 dkg apróra vágott cukormentes étcsokoládé
7 dkg mazsola
Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk, és először gömböket formázunk a masszából, majd tenyérrel kilapítjuk őket. Én viszonylag vékonyabb, nagyobb kekszeket készítettem. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt sültek meg.
Egy tálban keverd össze a csirkét, a sajtot, az avokádót és a koriandert. Egy tortillát lapíts ki egy tányéron és tedd bele a töltelék negyedét. Töltsd meg az összes tortillalapot...
Elkészítési idő: 4 db Nehézség: KönnyűA zöldségeket sóztam és mikor elkezdett levet engedni, kinyomkodtam belőle. Összegyúrtam a tojással, fűszerekkel és zabpehellyel. Sütőpapírra adagoltam és lefújtam olajsprayvel a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkiniket megmossuk, szárazra töröljük, kettévágjuk és a belsejüket karalábé vájóval kikapargatjuk. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpároljuk, rátesszük a felsze...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: Könnyű