3 dkg krémsajt
1 evőkanál puha vaj
1 tojás (szobahőmérsékletű)
1 tojásfehérje (szobahőmérsékletű)
fél teáskanál útifű maghéj
fél teáskanál fahéj (ha nem szereted, elhagyható)
10 csepp stevia-oldat
Keverd össze a hozzávalókat turmixgépben vagy botmixerrel. Süsd meg forró serpenyőben, mint a palacsintát. Ha az alja már megbarnult, óvatosan fordítsd át, és süsd meg a palacsinta másik oldalát is. Máris kész a felhőkenyérhez hasonló állagú minipalacsinta.
Mi van benne?
299 kcal, 25,3 g zsiradék, 129 mg nátrium, 3,2 g szénhidrát, 1,2 g rost, 12 g fehérje.
Nem paleo SZÉNHIDRÁTSZEGÉNY
A tésztát a fővő víz tetejére tesszük,és megvárjuk míg elsüllyed.Kiszedjük a vízből. A túrót,sonkát,sajtot és petrezselymet egy tálban összekeverjük,majd a tésztába töltjük úgy,ho...
Elkészítési idő:A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felszeletelt bacont és sonkát is. Amikor ezek félig megpirultak, hozzákeverjük a felszelete...
Elkészítési idő:A fél l tejböl elveszünk egy keveset az élesztő felfuttatására, hozzáadunk pici cukrot.Hagyjuk felfuttatni kb. 15 percet. A liszet beleöntjük egy tálba, közepébe pici sót, a ma...
Elkészítési idő: 30perc