kenyér
tej
tojás
A kenyér szeleteket a szokásos módon előbb tejben majd pedig tojásban áztatjuk meg.
Majd a megszokottól eltérő módon sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és előmelegített sütőben készre sütjük, úgy , hogy közben azért egyszer megforgatjuk :-)
Nagyon jó, finom lett így is a bundás kenyér. Igaz kicsit roppanósabb de talán nem is baj, hogy nem tocsog- locsog az olajban.
Plusz: a lakásban sem terjeng egy hétig az illata
Acombokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk. Mikor kb. félpuhára...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA kókuszzsíron megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és zellert. Fűszerezzük, hozzáöntjük a paradicsomlevet és amikor megpuhult a zeller és a hagyma leturmixoljuk, majd visszatesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát apró kockára vágjuk, majd kiolvasztjuk a sertészsíron. Amikor kapott egy kis színt, kiszedjük a zsírból. A hússzeleteket széleit bevagdossuk, enyhén kiklopfoljuk, majd...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, olajon üvegesre pirítom. Belekockázom a löncshúst, majd krumpli törővel vagy fakanállal összetöröm, hogy darált hús állaga legyen. Kicsit pirítom, majd bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű