kenyér
tej
tojás
A kenyér szeleteket a szokásos módon előbb tejben majd pedig tojásban áztatjuk meg.
Majd a megszokottól eltérő módon sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és előmelegített sütőben készre sütjük, úgy , hogy közben azért egyszer megforgatjuk :-)
Nagyon jó, finom lett így is a bundás kenyér. Igaz kicsit roppanósabb de talán nem is baj, hogy nem tocsog- locsog az olajban.
Plusz: a lakásban sem terjeng egy hétig az illata
A kockára vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát a zsiradékon megfonnyasztjuk, majd hozzátesszük a tarhonyát, és állandóan keverve aranybarnára pirítjuk. Beletessz...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűEgyszerűen öntsük a darált húst a burgonyára, az eredmény finom és nagyon egyszerű‼️ készítsen finom ételt egyszerű hozzávalókból, mindenki által elérhető módon, ezzel a recepttel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vöröshagymát felkockázom és kevés olajon üvegesre pirítom. Ha kész, hozzáadom az összezúzott fokhagymát és pár perc alatt összepirítom. A húst felkockázom apróbb darabokra és a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA burgonyákat hámozás után 2 mm vastag karikákra vágjuk. (Erre a célra én egy éles, univerzális reszelőt használok, ami hullámosra vágja az uborkát, krumplit.) A cukkinikat héj...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Közepes