Bögre:3 dl
12 db füstölt virsli
1 bögre finom liszt
1 bögre kukorica liszt
1 csipet fekete bors
1 teáskanál só
0,5 teás kanál cukor
12 g sütőpor
1,25 dl tej 3,5 %
1 db M tojás
A liszteket egy tálba rakom hozzáadjuk a sütőport ,cukrot,sót,borsót,összekeverjük közepébe tesszük a tojást majd a tejet fokozatosan csomómentesre keverjük.
Nem szabad túl folyósnak de túl hígnak se lennie.
A virsliket hurka pálcikára szúrjuk majd lisztbe forgatjuk utána lerázzuk róla,épp hogy lisztes legyen,hogy ráragadjon a massza.
Hosszúkás pohárba töltsük a masszánkat belemártsuk a virsliket,hogy a végét is érje a virslinek a massza.Bő forró olajba sütjük.
Az almát a banánt fölkarikazzuk. Kevés vízzel picit osszefozzuk. Hozzáadjuk a zabpelyhet megszórjuk fahéjjal es az egészet osszefozzuk surusodesig. Ha nagyon sűrű lenne vízzel l...
Elkészítési idő:Először a 400 g búzát tegyük bele egy tiszta edénybe, öntsünk rá vizet, és hagyjuk egy éjszakát állni. 10–12 óra elteltével öntsük le a vizet a szemekről, ismét töltsük fel vízzel...
Elkészítési idő:---A tarhonyát egy serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítom majd felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel, sózom, fedővel befedem és kis hőmérsékleten puhára főzöm --A finomra vágott v...
Elkészítési idő: 30