1 csésze=2.5 dl
Egy csésze hámozott mandulából készült liszt
3/4 csésze lenmagliszt
só
1/2 teáskanál sütőpor
3 tojás
2 evőkanál olivaolaj
1 teáskanál nyírfacukor
1-2 evőkanál köménymag
A szárazanyagokat és a tojást, olajat, cukrot külön keverjük össze,
majd az egészet keverjük össze, és adjuk hozzá a köménymagot. Kizsírozott sütőben süssük meg kb. 200 fokon.
Kedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan keverd össze a túrót a nyírfa-és kókuszcukorral, majd add hozzá a tejet és az olajat. A lisztet, a sót és a szódabikarbónát egy kisebb tálban keverd össze, majd öntsd a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet és a vizet összeöntjük és elkeverjük benne a tejfölt, majd meglangyosítjuk. A lisztbe belekeverjük a sót a közepébe mélyedést készítünk, ahova belemorzsoljuk az élesztőt és...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesAz élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral. A liszthez adjuk a sót, a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint és a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű