4 db csirkecomb filézve
60 dkg zöldborsó
5 dkg vaj
3 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
só
A csirkecombokat besózzuk, fóliába csomagolva kiklopfoljuk. Enyhén sózott, felvet tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsába. Bő olajban aranybarnára sütjük. A borsót vajon megpároljuk. Köretnek kínáljuk.
Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepesa lényeg 1 nappal korábban besózni másnap A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk,.a lényeg 1 nappal korá...
Elkészítési idő: 130 perc Nehézség: KönnyűA legjobb, ha egy paella serpenyőt használunk, de ha nincs, akkor wok vagy ami magasabb peremű, mert elég nagy mennyiség lesz. A csirkecombfilét feldaraboljuk kockákra, majd olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet felszeleteljük hosszában, majd borsozzuk, sózzuk és kevés zsiradékon megpirítjuk. A sajtokat feldaraboljuk, tejszínnel és kevés vízzel feltesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű