4 db csirkecomb filézve
60 dkg zöldborsó
5 dkg vaj
3 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
só
A csirkecombokat besózzuk, fóliába csomagolva kiklopfoljuk. Enyhén sózott, felvet tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsába. Bő olajban aranybarnára sütjük. A borsót vajon megpároljuk. Köretnek kínáljuk.
Csirkemellet szeletekre vágjuk majd kiklopfoljuk. Megszórjuk ízlés szerint valamilyen fűszersóval vagy sóval és borssal a szeleteket. Minden szeletre bacont vagy sonkás felvágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázom, és megpirítom a zsíron. Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lila hagymát. Megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét megmosom és felkockázom. A gombát és a hagymát megtisztítom, szokásos módon felaprózom. Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a felvágott gombát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojás elkeverjük a fűszerekkel, mustárral és liszttel. Tejföl állagú tésztát kell kapnunk. A csirkemellet csíkokra vágjuk és a masszához adjuk. Egy éjszakára, de legalább 2 órára a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes