3 tojássárgáját , 2 ek cukorral és 1 vaníliacukorral habosra keverünk, hozzáadunk 250 g mascapone sajtot, pici rumot, ezzel tovább habosítjuk.
A tojások fehérjét 1 ek cukorral habbá verjük, majd óvatosan a krémhez keverjük. A babapiskótákat egy pillanatra tejes, rumos feketekávéba forgatjuk, majd egy tál aljára rakjuk, erre kenünk egy sor krémet, majd ismét piskóta és ismét krém, amíg el nem fogy a krém (felül krém legyen).
A krémes sorokat meghintjük natúr kakaóporral. Hűtőbe tesszük min 2-3 órára és csak tálalás előtt vesszük ki, tálkára vagy tányérra kis halmokat adagolunk. :)
23x24 tepsi.
Elkészítési idő: 15.perc Nehézség: KönnyűTÉSZTA: A tészta összetevőit összegyúrom, hűtőben legalább 1 órát pihentetem, de jót tesz neki az éjszakai pihenés is. Kinyújtom kb 2mm vastagra. Egy sütőlapot megfordítok, beborí...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és sütőpapírral bélelt tortaformába nyomkodjuk. A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A tésztát előmelegített sütőbe toljuk és 10 percig sütjü...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA tojássárgákat keverd ki jól, szinte fehéredésig a cukorral, majd rakd hozzá a keményítőt és a kakaóport. Öntsd hozzá több részletben a tejet, és dolgozd csomómentesre a masszát....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű