3 tojássárgáját , 2 ek cukorral és 1 vaníliacukorral habosra keverünk, hozzáadunk 250 g mascapone sajtot, pici rumot, ezzel tovább habosítjuk.
A tojások fehérjét 1 ek cukorral habbá verjük, majd óvatosan a krémhez keverjük. A babapiskótákat egy pillanatra tejes, rumos feketekávéba forgatjuk, majd egy tál aljára rakjuk, erre kenünk egy sor krémet, majd ismét piskóta és ismét krém, amíg el nem fogy a krém (felül krém legyen).
A krémes sorokat meghintjük natúr kakaóporral. Hűtőbe tesszük min 2-3 órára és csak tálalás előtt vesszük ki, tálkára vagy tányérra kis halmokat adagolunk. :)
Szitáljuk egy tálba a lisztet, a kakaóport, a sót, a sütőport, a szódabikarbónát és a fűszereket. A tojásokat válasszuk szét. A sárgájukat keverjük addig a nyírfacukorral, amíg kif...
Elkészítési idő:Kakaós piskótàt kiszaggattam. A felső lapot csokiba màrtottam. Krém: 25 dkg mascapònét cukorral-izlés szerint-kikavartam hozzàadtam fél liter felvert tejszínt a a màlnavelőt. - a m...
Elkészítési idő: