3 tojássárgáját , 2 ek cukorral és 1 vaníliacukorral habosra keverünk, hozzáadunk 250 g mascapone sajtot, pici rumot, ezzel tovább habosítjuk.
A tojások fehérjét 1 ek cukorral habbá verjük, majd óvatosan a krémhez keverjük. A babapiskótákat egy pillanatra tejes, rumos feketekávéba forgatjuk, majd egy tál aljára rakjuk, erre kenünk egy sor krémet, majd ismét piskóta és ismét krém, amíg el nem fogy a krém (felül krém legyen).
A krémes sorokat meghintjük natúr kakaóporral. Hűtőbe tesszük min 2-3 órára és csak tálalás előtt vesszük ki, tálkára vagy tányérra kis halmokat adagolunk. :)
Tészta: A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket és 10 dkg lisztet. Kizsírozott tepsibe kisütjük, ne számítsuk meg nagyon. Krém: A tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kinyújtjuk, kiszúrunk belőle 12-14 egyforma tojást. A tojások feléből kisebb pogácsaszaggatóval további 1-1 kört vágunk ki. A tésztalapokat sütőpapírral bélelt te...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni. Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kienge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű