Élesztőt felfutatjuk majd a hozzávalókat összekeverjük, dagasztjuk. kicsit hagyjuk pihenni, utána forró olajban kisütjük .
Elkészítési idő: 1-2 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt megfuttatjuk, majd a langyos hozzávalókkal dagasztjuk fél óráig, a vajat csak a dagasztás végén tesszük bele. Egy órát pihentetjük, majd kiszaggatjuk, ismét 1 órát pih...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KözepesAz élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet eldolgozzuk a margarinnal, hozzáadjuk a sót és a 2 sárgáját, és az élesztőt. Jól összedolgozzuk. A tésztát 2 felé választjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát gyúrunk, 25 percig pihentetjük. 4 részre osztjuk, köröket nyújtunk belőle, 16 részre osztjuk, megkenjük pizzakrémmel, kifli alakúra tekerjük. Tojással megk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az almás tölteléket készítem el. Egy serpenyőbe reszelem a megpucolt és lereszelt almákat, meghintem a cukorral, citromlét facsarok rá, megszórom őrölt fahéjjal, és közepes...
Elkészítési idő: 3 ó Nehézség: NehézA lisztet a vajjal elmorzsoljuk, belerakjuk a tojást, a cukrot, meg a többit. Meggyúrjuk a tésztát. 1 ó-t pihentetjük ( nem fontos annyit mert mire minden rákerül, eltelik sok idő...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűEbből elkészítjük a sárga krémet, ráteszünk 1 tejszinhabot (Hulala, Megle) Ezeket a két lap közé kenjük, a tetejét leöntjük csokival.
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA kikevert öntetre ráöntjük a forró csokistejet és felfőzzük, levesszük a tűzről és belekeverjük a zselatint. Ha kihűlt hozzákeverünk 2,5 dl felvert habtejszínt kevés rumot. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes