Családireceptkönyv.hu

Pizzás kifli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt, 1 liga, 3 dkg élesztő, pici só, 1 dl tejföl, 2 tojás,

1 nagy tubus pizza krém, 10 dkg sajt

az élesztő felfuttatásához tej

Elkészítés:


A hozzávalókból tésztát gyúrunk, 25 percig pihentetjük.
4 részre osztjuk, köröket nyújtunk belőle, 16 részre osztjuk, megkenjük pizzakrémmel, kifli alakúra tekerjük. Tojással megkenjük, sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Kelt sajtos pogácsa
Kelt sajtos pogácsa

Az élesztőt cukros tejben megkelesztjük. A margarint a liszttel szétmorzsoljuk, a közepébe mélyedést készítünk, és belerakjuk az egész tojásokat, a megkelt élesztőt, a sót, és anny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Sajtos vendégváró
Sajtos vendégváró

Az elkészítés menete: 1. A liszt és a zsiradék elmorzsolása 2. Tészta dagasztása a további tésztaképző alapanyagok hozzáadásával 3. Tésztaérés: 30 perc 4. A sütő előmelegítése...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos kifli
Sajtos kifli

Elkészítés módja: A lisztet, a tojást, a kefirt, étolajat, sót, a felfuttatott élesztős tejet a cukorral összekeverjük, és alaposan kidolgozzuk, majd végül 12 részre osztjuk. A só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Köménymagos borkorcsolya
Köménymagos borkorcsolya

Tésztát gyúrunk az összetevőkből. Legalább fél órát hűtőben pihentetjük, majd kinyújtjuk. Tetejét megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal/köménymaggal. Felvágjuk, majd te...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk