1 kg liszt
1 evőkanál só
1/2 l tej
1 pohár tejföl
5 dkg élesztő
Élesztőt felfutatjuk majd a hozzávalókat összekeverjük, dagasztjuk. kicsit hagyjuk pihenni, utána forró olajban kisütjük .
Én ami nem fogy el azt a hűtőben szoktam tartani és később kisütni. Frissen a legjobb. :)
1. A spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. 2. Kis olajon zsírjára pirítjuk a kockára vágott szalonnát, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát. 3. Megszórjuk fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagyma - hús - fokhagyma, só, fűszerek - paradicsomszósz - 10-15 perc
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA szósz nagyjából annyi idő alatt készül el, míg a tésztát kifőzöm, így a víz felrakásával indítok. A húst fűszerezem, sózom, egy nagy tojással összedolgozom. Eddig előre is elkés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit szedd rózsáira, a szárát vágd kisebb darabokra. Enyhén sós, gyöngyöző vízben 6–8 perc alatt blansírozd meg. Szűrd le, majd csepegtesd le. A megtisztított fokhagymával,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes