4 tojás fehérje
125 g cukor
1 evőkanál méz
200 g kókusz
Gőzön a fehérjét, mézet, cukrot elkeverni, majd levéve 200 g kókuszreszelékkel elkeverni.
Nyomózsákba tenni, szilikon sütőpapírra formát nyomni.
170 fokon légkeverésen sütni, de csak addig, míg halvány színt kap a teteje.
Ha kihűlt csoki mázba mártani, ha szükséges máz nélkül dobozban tárolva 1 hétig is eláll.
1. A lisztben elkeverem a sütőport és a porcukrot, majd elmorzsolom benne a margarint és összegyúrom a citrom levével és a tojássárgákkal. 2. A kosárka formákat margarinnal kikene...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA cukrot a vízzel, a vajjal és a narancshéjjal összekavarjuk. A lisztet egy tálba tesszük, a szódabikarbónát beletesszük, a citromlét ráöntjük, ettől habos lesz. Majd a cukros keve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztának valókat jól összegyúrom, majd 6 zsemlét formálok belőle, hűtőbe teszem fél órára pihentetni. Közben elkészítem a tölteléket. A túrót szitán áttöröm, belekeverem a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEhhez a recepthez pontos mértékek nincsenek. Ez egy 22*38-as tepsi, amit kivajazok jó vastagon és darált kekszet szórok bőven az aljára. 6 db tojássárgáját és 2 db egész tojást, 2-...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű