4 tojás fehérje
125 g cukor
1 evőkanál méz
200 g kókusz
Gőzön a fehérjét, mézet, cukrot elkeverni, majd levéve 200 g kókuszreszelékkel elkeverni.
Nyomózsákba tenni, szilikon sütőpapírra formát nyomni.
170 fokon légkeverésen sütni, de csak addig, míg halvány színt kap a teteje.
Ha kihűlt csoki mázba mártani, ha szükséges máz nélkül dobozban tárolva 1 hétig is eláll.
A tészta készítése: A mézes lapokhoz valókat félkemény tésztává gyúrjuk. Ha még kíván tejet, apránként lehet bele picit tenni. A tésztát rúd formára sodorjuk és négyfelé osztjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet meglangyosítjuk, majd hozzáadunk 1 ek cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt, mjd kb 10 perc alatt felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a maradék cukrot, a sót, a tojássárg...
Elkészítési idő: 120perc Nehézség: KözepesA tojások fehérjét kemény habbá verjük, kanalanként eldolgozzuk benne a porcukrot, egyszerre hozzáadjuk a tojássárgás és végül könnyedén hozzákeverjük a lisztet, vigyázva, hogy a h...
Elkészítési idő: : 45-60 perces Nehézség: KönnyűA puha vajat, cukrot és tojást habosra verjük. A sütőport, kakaót és lisztet elkeverjük, ezt is hozzáadjuk. Az almát megmossuk, meghámozzuk, csutkáját eltávolítjuk, nagy lyukú resz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű