1 közepes karalábé
3 közepes sárgarépa
2 kisebb alma
1 póréhagyma kb 10 cm darab
1 nagy tejföl / vagy vegyesen kefír és tejföl
Só
1tk cukor
Fehérbors
1 tk mustár
3-4 ek majonéz
Hagymát apróra vágjuk, sóval kis citromlével meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk. Zöldségeket lereszeljük és összekeverjük. Tejföl, majonéz, mustár, cukor, borsot összekeverjük. Leöntjük a zöldségeket. 2 órára hűtőbe tesszük.
A káposztát kettévágjuk, torzsáját kimetsszük. Vágódeszkára fektetjük, és volt torzsájára merőlegesen vékonyan felszeleteljük vagy uborkagyalun legyaluljuk. A sárgarépát megtisztí...
Elkészítési idő: 25 percA hozzávalókat összevágjuk és összekeverjük
Elkészítési idő: 30 percA zöldségeket megtisztítjuk. Az uborkát legyaluljuk, a paprikákat és a paradicsomot vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymagerezdeket nagyon apróra feldaraboljuk (fokhagymanyomón is á...
Elkészítési idő: 1 óra