1 közepes karalábé
3 közepes sárgarépa
2 kisebb alma
1 póréhagyma kb 10 cm darab
1 nagy tejföl / vagy vegyesen kefír és tejföl
Só
1tk cukor
Fehérbors
1 tk mustár
3-4 ek majonéz
Hagymát apróra vágjuk, sóval kis citromlével meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk. Zöldségeket lereszeljük és összekeverjük. Tejföl, majonéz, mustár, cukor, borsot összekeverjük. Leöntjük a zöldségeket. 2 órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és papírtörlőn szárazra töröljük, hogy a pác alaposan át tudja járni. A pác hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, mehet bele a jó...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: NehézA burgonyát sós, vagy MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel ízesített vízben 20 perc alatt puhára főzzük, majd kihűlés után negyedekre vágjuk. A zöldpaprikát csíkokra, a lil...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vágjuk kb 2x2 cm-es darabokra, majd sózzuk, borsozzuk, hagyjuk kicsit állni egy tányéron. A salátát tépkedjük (ha előkészített, akkor öntsük) egy tál aljába. Egy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA megmosott burgonyákat héjastul egy lábasba tesszük, felöntjük vízzel és kb. 20-25 perc alatt puhára főzzük. Az utolsó 5 percben beledobjuk a zellert, hogy azok is megpuhuljanak....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű