1 közepes karalábé
3 közepes sárgarépa
2 kisebb alma
1 póréhagyma kb 10 cm darab
1 nagy tejföl / vagy vegyesen kefír és tejföl
Só
1tk cukor
Fehérbors
1 tk mustár
3-4 ek majonéz
Hagymát apróra vágjuk, sóval kis citromlével meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk. Zöldségeket lereszeljük és összekeverjük. Tejföl, majonéz, mustár, cukor, borsot összekeverjük. Leöntjük a zöldségeket. 2 órára hűtőbe tesszük.
Egy közepes cukkinit kockára vágunk és kevés (max. 1 dl. vízben) puhára főzzük. Nem kell megpucolni a cukkinit, ezért lesz zöld színe a sajtnak. Ízesítjük himalája sóval, friss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát nagyon apróra vágjuk, ugyanúgy a petrezselyemzöldet is. 2. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, 1 mk cukrot adunk hozzá. 3. A kukor...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A tojáshoz adjuk a majonézt, a mustárt, a citromlevet, sót, borsot, és egy kevés petrezselyem zöldjét, villával jól eld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA legfontosabb lépés a tészta megfőzése után annak lehűtése, ezért hasznos, ha már előző este megfőzzük, és csak másnap, a hűtőből kivéve keverjük össze a majonézzel. A hozzávalók...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű