1 közepes karalábé
3 közepes sárgarépa
2 kisebb alma
1 póréhagyma kb 10 cm darab
1 nagy tejföl / vagy vegyesen kefír és tejföl
Só
1tk cukor
Fehérbors
1 tk mustár
3-4 ek majonéz
Hagymát apróra vágjuk, sóval kis citromlével meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk. Zöldségeket lereszeljük és összekeverjük. Tejföl, majonéz, mustár, cukor, borsot összekeverjük. Leöntjük a zöldségeket. 2 órára hűtőbe tesszük.
A tehéntúrót villával összetörjük. Hozzáadjuk a friss-sajtot, sót, borsot, chilit, és jól kikeverjük. A levélfűszereket apróra vágjuk a szárukkal együtt, és a túrókrémhez keverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMoss meg 100 g csirkemellfilét, vágd falatnyi darabokra, sózd, borsozd meg, majd kevergetve süsd meg egy kevés felhevített olívaolajon. Forgasd össze madársalátával, felszeletelt p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzükség szerint a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A főtt, húsvéti sonkát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, majd ci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, félbe vágjuk, és nagyon vékony szeletekre szeljük. Picit megsózzuk, rászórjuk a porcukrot és az ecetet. Összekeverjük, és hagyjuk így állni pár percig. A maj...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű