2 csirkemell
6 burgonya
8 sárgarépa
2 paszternák
6 savanyú uborka
3 paprika
3 dl majonéz
2 evőkanál natúr joghurt
4 főtt tojás
só, bors
A zöldségeket megtisztítjuk és egy edénybe tesszük, a hússal együtt. Fűszerezzük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi és fedő alatt puhára főzzük. Amikor elkészült leszűrjük és kisebb kockákra vágunk minden hozzávalót. A felaprított zöldségeket, a hússal együtt egy tálba tesszük. A savanyú uborkát és a paprikákat is kockára vágjuk és hozzákeverjük. A majonéz negyedét félretesszük. A többi majonézhez keverjük a joghurtot és ráöntjük a salátára, jól összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük. A salátát lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 20 percre hűtőbe tesszük, majd egy tányérra – tálcára tesszük, levesszük a sütőformát. A majonézzel bevonjuk a külsejét. A tojásokat felkarikázzuk és ezzel díszítjük. Hidegen kínáljuk.
A sárgarépát meghámozzuk, és lereszeljük. Az ananászt meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. Az almát szintén meghámozzuk, és felkockázzuk. 1. A szőlőszemeket félbevágjuk....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű2 hét és ok, a só miatt több mint egy évig is eláll A citromot ráfacsarom a pácolandó húsokra
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSalátás tálba gyalulom az uborkát, belekeverem a fokhagymát, sózom, kb. 20 percig pihentetem, majd belekeverem a tejfölt és az olajat, cukrozom, borsozom, ecettel és aprított kapor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDen Reis im Salzwasser wie gewohnt kochen. Die Hühnerbrust je nach Größe in mit Brühe und Salz gewürztem Wasser kochen, bis das Fleisch gar ist. Bei mir dauerte es ca. 15 Minuten....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű