2 db érett avokádó nagy 500 g koktélparadicsom 2-3 db mogyoróhagyma vagy 1 db kisebb lilahagyma 1 db csemege kukorica konzerv (400/240 g) 1 db lime leve 1/2 db lime reszelt héja 1 csokor koriander zöld 1 tasak Knorr Olaszos Salátaöntet por 3 evőkanál olíva olaj 3 evőkanál víz
A kukoricát szűrjük le és öblítsük át. A paradicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A hagymát vágjuk hajszál vékonyra. Az avokádót vágjuk félbe hosszában, vegyük ki a magját, egy kanállal vegyük ki a húsát és vágjuk szeletekre. A koriander zöldet vágjuk apróra.
A salátaöntet port keverjük ki az olíva olajjal és vízzel. Reszeljük le a lime felének a héját, majd csavarjuk ki a levét. Adjuk a dresszinghez.
Tegyük egy keverőtálba az összetevőket és öntsük le a dresszinggel. Tálaljuk önmagában, vagy grillezett húsok mellé salátaként.
Az uborkát meghámozzuk, karikára vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk. A fokhagymát összetörve a tejfölhöz adjuk, a borecettel habosra kavarjuk. Az uborkát kinyomkod...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűKáposztát apró csikokra vágjuk , a répát nagyobb reszelőn lereszeljük. Majonézhez az egész tojáshoz sót, mustárt ,citromlevet teszünk és kb 2-2,2 dl olajat . Lehet hozzá cocoma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához: A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, egy akkora jénaiba tesszük, hogy elférjenek egymás mellett. Rácsorgatjuk az olajat, sózzuk, borsozzuk, összeforgatju...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesA franciasaláta alap zöldségkeveréket feltesszük főzni, ételízesitővel, kevés vizzel, épphogy ellepje. Nem főzzük teljesen puhára, hagyjuk kicsit ropogósra a zöldségeket. Leöntjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű