2 db érett avokádó nagy 500 g koktélparadicsom 2-3 db mogyoróhagyma vagy 1 db kisebb lilahagyma 1 db csemege kukorica konzerv (400/240 g) 1 db lime leve 1/2 db lime reszelt héja 1 csokor koriander zöld 1 tasak Knorr Olaszos Salátaöntet por 3 evőkanál olíva olaj 3 evőkanál víz
A kukoricát szűrjük le és öblítsük át. A paradicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A hagymát vágjuk hajszál vékonyra. Az avokádót vágjuk félbe hosszában, vegyük ki a magját, egy kanállal vegyük ki a húsát és vágjuk szeletekre. A koriander zöldet vágjuk apróra.
A salátaöntet port keverjük ki az olíva olajjal és vízzel. Reszeljük le a lime felének a héját, majd csavarjuk ki a levét. Adjuk a dresszinghez.
Tegyük egy keverőtálba az összetevőket és öntsük le a dresszinggel. Tálaljuk önmagában, vagy grillezett húsok mellé salátaként.
A burgonyát héjában megfőzzük, karikára vágjuk a lila hagymával együtt és ecetes, cukros vízben állni hagyjuk. A tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk, majd elkészítjük az öntet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz egyik kígyóuborkát meghámozzuk, magjait kikaparjuk. Feldaraboljuk, botmixerrel pürésítjük. Hozzáöntjük az olívaolajat, ecetet, a nagyobb darabokra vágott fokhagymát, sózzuk, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyers...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű