2 db érett avokádó nagy 500 g koktélparadicsom 2-3 db mogyoróhagyma vagy 1 db kisebb lilahagyma 1 db csemege kukorica konzerv (400/240 g) 1 db lime leve 1/2 db lime reszelt héja 1 csokor koriander zöld 1 tasak Knorr Olaszos Salátaöntet por 3 evőkanál olíva olaj 3 evőkanál víz
A kukoricát szűrjük le és öblítsük át. A paradicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A hagymát vágjuk hajszál vékonyra. Az avokádót vágjuk félbe hosszában, vegyük ki a magját, egy kanállal vegyük ki a húsát és vágjuk szeletekre. A koriander zöldet vágjuk apróra.
A salátaöntet port keverjük ki az olíva olajjal és vízzel. Reszeljük le a lime felének a héját, majd csavarjuk ki a levét. Adjuk a dresszinghez.
Tegyük egy keverőtálba az összetevőket és öntsük le a dresszinggel. Tálaljuk önmagában, vagy grillezett húsok mellé salátaként.
A túrót a tejjel együtt odatesszük forrásig főni, nem forraljuk csak jól felmelegítjük. Amikor már látszik a savó, le is vehetjük a tűzről az edényt, majd egy sűrű szitán (tiszta k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntsd egy tálba az olívaolajat, keverd hozzá a citromlevet és az oregánót. Tedd rövid időre a hűtőbe. Addig készítsd elő a többi hozzávalót. A feta sajtot, a hagymát, az uborkát, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában főzzük meg.Majd felkarikázzuk. A lila hagymát felszeljük,sóval ,ecettel és nagyon kevés cukorral hintjük,állni hagyjuk,amíg a krumpli fő. A kettőt összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHähnchenbrust in kochendem Salzwasser garen. Das Filet heraus nehmen und etwas abkühlen lassen, anschließend in kleine Stücke schneiden. Die Mandarinen abtropfen lassen und die An...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű