-4liter tej
-1,5kanál só
-2 deci víz
-1,5kanál tej oltó (Maja)
2 deci langyos vízben bele keverni 1,5 kanál oltót
4liter tejet meglangyosítani és bele keverni az oltós vizet
Ha megkocsonnyásodik akkor osszekeverni, majd hagyni picit, azután szűrőbe önteni és állni hagyni.
Mikor kicsepeg akkor lehet felszeletelni.
Lehet ízesiteni paprikávall vagy fog hagymával.
A bőrt a hentesek nem akarják ledarálni, joggal, a kemény bőr tönkreteheti a darálót. Ha minden sírás-rívás ellenére reménytelen, a hazaszállított bőrt félig megfőzve otthon is le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát megdinszteljük az olajon.Hozzáadjuk a darált húst, a felkarikázott paprikát, a felszeletelt paradicsomot. Sózzuk, borsozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű