ízlés szerint só
1 gerezd fokhagyma
petrezselyem egy maréknyi petrezselyem
10 dkg vaj
rozmaring egy maréknyi rozmaring
egy maréknyi snidling
ízlés szerint bors
egy maréknyi kakukkfű
A vajat hagyjuk szobahőmérsékleten puhára olvadni. Mindegyik friss fűszerből egy maréknyit összeaprítunk, a fokhagymát lereszeljük. Összekeverjük a vajjal, sózzuk, borsozzuk.
20 cm-nyi folpackot kiterítünk, a fűszervajat rákanalazzuk, feltekerjük, a végét, mint a szaloncukrot megtekerjük. Fogyasztás előtt pár órára hűtőbe tesszük.
Napsütéses időben, teljesen kinyílt,180-200 virágot szedtem, (közvetlen a virág alatt csíptem le). Lehetőleg nem szennyezett, vegyszermentes helyről szedjük a virágokat. Nem kell m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához a tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük az édesítő anyaggal, majd hozzáforgatjuk a kakaóval elkevert darált mandulát és a vaníliát. A tojásfehérjét csi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyökérféléket, a sárgarépát, petrezselymet, paszternákot, céklarépát, cukorrépát, stb. pincében és homokban tárolhatjuk. (Vermelés: http://www.edenkert.hu/novenydoktor/aktu...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paprikákat ketté vágjuk, kivesszük a magházát, és lefelé borítva, megsütjük, úgy hogy egy picit megspricceljül olajjal. kb. 1/2 órát sütjük. Nem baj ha megbarnul. Kivesszük, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű