menu

Családireceptkönyv.hu

Omlós csirkebrassói


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 4 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


» 2 db csirkemellfilé
» 1.5 kg burgonya
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
» 10 gerezd áttört fokhagyma
» 1 ek pirospaprika
» 3 dl étolaj (sütéshez)
» 1 csipet majoranna

Elkészítés:


Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd ráteszem a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütöm. Megszórom sóval, borssal és majoránnával, valamint pirospaprikával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beleteszem a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozom, majd vagy kockára, vagy hasábra vágom és bő, forró olajban pirosra sütöm. Mikor kiszedtem és lecsepegtetem, összekeverem a pecsenyével. Picit állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek, majd tálalom.

Omlós csirkebrassói

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cheddar sajtos csirkemell brokkoli szósszal, rizzsel
Cheddar sajtos csirkemell brokkoli szósszal, rizzsel

Csirkemell szeleteket fűszerezzük. Először a tejbe utána a reszelt sajtba forgatjuk és végül a zsemlemorzsába jól belenyomkodjuk. Tűzálló tálba tesszük és a sütőben készre sütjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecomb - Ketchupos-mézes csirkecombok
Csirkecomb - Ketchupos-mézes csirkecombok

1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. 2. Az olajat elkeverjük a fűszerekkel és az átnyomott fokhagymával. 4. A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legaláb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csirkemell - Paradicsomos csirkemell
Csirkemell - Paradicsomos csirkemell

1. A csirkemell szeletet roston megsütöm, szelek rá paradicsomkarikákat, teszek rá apróra vágott lila hagymát, oregánot végül pedig sajtszeletet, amit sütőben vagy grill sütőben pá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Sonkás, gombás töltött csirkemell
Sonkás, gombás töltött csirkemell

1. A csirkemellek ducibb oldalán a húst lapjában fölszúrjuk, és a kés hegyét ide-oda mozgatva (esetleg az ujjunkkal) a szeletek belsejét kissé kitágítjuk, hogy legyen helye a tölte...

Elkészítési idő: 50 min
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk