» 2 db csirkemellfilé
» 1.5 kg burgonya
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
» 10 gerezd áttört fokhagyma
» 1 ek pirospaprika
» 3 dl étolaj (sütéshez)
» 1 csipet majoranna
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd ráteszem a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütöm. Megszórom sóval, borssal és majoránnával, valamint pirospaprikával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beleteszem a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozom, majd vagy kockára, vagy hasábra vágom és bő, forró olajban pirosra sütöm. Mikor kiszedtem és lecsepegtetem, összekeverem a pecsenyével. Picit állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek, majd tálalom.
A csirkemell szeleteket sózzuk - borsozzuk és pirospaprikás lisztbe forgatjuk. Kevés olajat felhevítünk egy serpenyőben és húsokat elősütjük, majd félretesszük. A tejet felforra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat előkészítjük, apróra vágjuk, jellemzően laskára, vékony cikkekre. Mivel együtt sül majdnem minden, fontos, hogy ilyen formán vágjuk össze. Továbbá az olajban elkever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte. Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul. Cand acesta e topit, se pun pulpele. Acestea se lasa la pra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű