menu

Családireceptkönyv.hu

Spárgapuffancs


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



» 1 / 2 kg spárga
» 3 db tojás
» 2 ek. zsemlemorzsa
» 2 ek. búzadara
» só / vegeta /
» bors
» 1 dl tejföl
» liszt
» olaj a sütéshez

Elkészítés:


A spárgát tisztítás után 2-25 cm-s darabokra felvágva sós és enyhén cukros vízben megfőzöm,majd leszűröm.
A tojásokat elkeverem a zsemlemorzsával, darával, sóval,borssal és a tejföllel. Hozzáadom a lecsöpögtetett spárgát.
Most annyi lisztet adok hozzá,hogy közepesen sűrű palacsintatésztát kapjak./ a tojások nagyságától is függ /
Hagyom egy pár percig állni, így a dara egy kicsit megduzzad.
Olajat felhevítem és 2 kanál segítségével kis lepénykéket szaggatok az olajba. Mind a két oldalán megsütöm .
Az olajból kivéve szalvétára teszem.

Spárgapuffancs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Erős Pista
Erős Pista

Mindet összedarabolni, az erős paprikáknak a magját is belevágni. 1/2 L vízben kb. 30 percig főzni, félre rakni kihűlni. Összeturmixolni,visszarakni az edénybe. Hozzáadni még 1/2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Приготовление мастики и украшение торта
Приготовление мастики и украшение торта

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Uborkás lazackrém
Uborkás lazackrém

Az összes hozzávalót tedd aprítógépbe vagy turmixgépbe, és keverd krémes állagúvá kb. fél perc alatt.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Diána
Almanudli
Almanudli

Almanudli. Az almát meghamozom, vajon kicsit megparolom, megszorom fahéjjal. A végén pirított morzsaba forgatom és leszorom porcukorral. Nagyon finom, különleges izvilag.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk