2 tk olívaolaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
30 dkg krumpli
30 dkg fehérrépa
2 db cékla
só
frissen őrölt bors
friss petrezselyem
Egy nagy serpenyőben vagy wokban felhevítjük az olívaolajat. A hagymát meghámozzuk, majd felkarikázzuk, és megpároljuk az olajon. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, és a hagymához adjuk.
Hozzáadjuk a felkarikázott, főtt burgonyát és a főtt fehérrépát, majd további 5 percig sütjük.
A főtt céklát cikkekre vágjuk, a zöldségekhez adjuk, és további 5 percig sütjük. Időnként megkevergetjük. Megsózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük, végül megszórjuk egy marék felaprított petrezselyemmel.
A fokhagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. Egy nagy serpenyőben felhevítjük az olajat, és beletesszük a fokhagymákat. Közepes lángon, kevergetve pirítjuk, míg aranyszínű ne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz újkrumplit megtisztítjuk, felkarikázzuk, megfőzzük és leszűrjük. Egy öntöttvas serpenyőt felforrósítunk, beletesszük az olívaolajat és a vaj felét. Ráborítjuk a krumplit, alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát megpirítjuk a hagymával egy serpenyőben. Amikor megpuhult ráteszem a petrezselymet és fűszerezem sóval, borssal. Egy őzgerincformát a baconnal kibélelek és beleteszem...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA brokkolit megmosom, lecsepegtetem és rózsáira szedem. A torzsácskáit levágom és félreteszem jó lesz majd levesbe. Csak a " virágokat" használom fel. Ezeket kisebb darabokra sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű