10 darab keményre főtt tojás
só
őrőlt bors
10 deka vaj
1 kanál mustár
franciasaláta
A tojások keményre főttek ,ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm,hozzáadom a puha vajat ízlés szerinti sót borsot és lágy krémesre kikeverem.A tojások sárgája helyére mindegyiket feltöltöm.
Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások, tetszés szerint feldíszítem.
A sajtkrémet kikavarjuk a tehéntúróval, sóval, borssal és kevés apróra vágott zöld kaporral ízesítjük. A préselt sonka meg sajtszeleteket a lehető legnagyobb, kör alakúra szaggatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsiperke gombát (nyersen) uborka gyaluval jó vékonyra szeletelünk, majd hozzáadunk jó sok szintén jó vékonyra gyalult lila hagymát, borssal megszórjuk, az egészet megspricceljük ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és paprikát. Megszórjuk a fűszerekkel, pár percig főzzük, majd kiszedjük, félretesszük. Az edénybe tesszük a rizst, a lencsét, a kukori...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lila hagymát vékony félkarikákra vágjuk, majd hozzáreszeljük a zellert. Sózzuk. Hozzákeverjük az apró kockákra vágott paradicsomot. Almaecettel és olívaolajjal leöntjük, majd j...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű