paradicsom
vöröshagyma
ecet
só
cukor
petrezselyem
A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a paradicsomra öntöm. Petrezselyemmel megszórom.
Először a tölcsérformát készítsük el. A tölcsér méretét mindenki maga döntheti el, én pl. egy A4-es papírt hajtottam félbe, de készíthetjük nagyobbra is. Vegyünk egy A4-es papírt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűWeizengrütze in eine große Schüssel geben und heißes Wasser auffüllen, so dass die Grütze gerade bedeckt ist. Überschüssiges Wasser unbedingt abgießen, da der Kisir sonst pampig wi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát reszeld le, a salátát és az uborkát vágd apró csíkokra, a hagymát karikázd fel. Locsold meg egy kis citromlével, és hagyd állni negyed órát.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom. Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű