paradicsom
vöröshagyma
ecet
só
cukor
petrezselyem
A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a paradicsomra öntöm. Petrezselyemmel megszórom.
A citromlevet, olívaolajat, morzsolt oreganot összekeverjük egy csészében, és hagyjuk egy órát pihenni, hogy az ízek összeálljanak. A paradicsomot, uborkát, hagymát cikkekre aprítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat meghámozzuk, karikákra vágjuk, és beletesszük egy tálba. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, a kaliforniai paprikát, és a kígyóuborkát pedig apróra felkockázzuk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarin kikeverése után a krémet sózzuk, majd frissen metélt kakukkfűvel ízesítjük. (A kakukkfű jellegzetes ízű fűszernövény, ami akkor adja át leginkább zamatait, ha 1:20 ará...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához a hozzávalókat egy nagy tálba rakjuk, minden felaprítva, felvágva, amilyenre szeretnénk. Az öntethez valókat összekeverjükk, ráöntjük a salátára, és óvatosan egybefo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű