2 db alma
2 db narancs
1 db gránátalma
10 dkg aszalt áfonya
fél citrom leve
1 doboz kandírozott citromhéj
vanília- és narancsaroma
2 dl 100 %-os almalé
fél dl gránátalmás vegyes gyümölcs-szirup
A gyümölcsöket összekockázzuk és a többi hozzávalóval összekeverjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Bármilyen gyümölcsből, télire elrakott befőttből készíthetjük ezt a finomságot.
Lereszelem a zöldségeket,fele tejföl,fele joghurt,majd befűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgyszerű és finom uborkasaláta recept. Ahány ház, annyi változat. Mi víz nélkül készítjük, saját levében és a tejfölt is el szoktuk hagyni. Az uborka héjával is készíthető, de mi h...
Elkészítési idő: 20+15 perc Nehézség: Könnyűa tészták kifőzzük, az olívaolajat belekeverjük a tésztába, az uborkát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, a kihűlt tésztával összeforgatjuk, a joghurtba beletesszük az apríto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megfőzöm, majd hagyom kihűlni. A megtisztított almát és a sonkát kockára vágom. A lilahagymát felaprítom és sóval, cukorral és egy kiskanálnyi ecettel beáztatom, kb, fél órára....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz