2 db alma
2 db narancs
1 db gránátalma
10 dkg aszalt áfonya
fél citrom leve
1 doboz kandírozott citromhéj
vanília- és narancsaroma
2 dl 100 %-os almalé
fél dl gránátalmás vegyes gyümölcs-szirup
A gyümölcsöket összekockázzuk és a többi hozzávalóval összekeverjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Bármilyen gyümölcsből, télire elrakott befőttből készíthetjük ezt a finomságot.
40 dkg kockákra vágott csirkemellet kevés olajon megpirítottam,só,bors,majoranna ízlés szerint.2 db kígyóuborkát,1 fej lila hagymát,1 kaliforniai paprikát,1 lecsó paprikat,1-1 Lid...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. A salátát apró darabokra tépkedjük, a sárgarépát, zeller nagylyukú reszelőn lereszeljük, az uborkát, paradicsomot, paprikát, újhag...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A sütőt 200 fokra melegítem, majd a zöldségeket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezem, sózom, borsozom, majd alaposan meglocsolom őket olívaolajjal, és zutty be a sütőbe 12 percr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat (és a citromot) jó alaposan megmostam (le is lehet róla kapirgálni a héjat), majd sós vízben megfőztem őket. Közben egy tálban összekevertem a mustárt egy jó löttyinté...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű