1 kg csirkecomb
2 evőkanál vaj
1 evőkanál olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi reszelt gyömbér
1 lime
30 dkg kockára vágott paradicsom
csipetnyi koriander
Az olívaolajat egy serpenyőbe tesszük és a felszelelt csirkét, a fokhagymát és a lime reszelt héját is beletesszük, majd sütni kezdjük. Néhány percig sütjük, amíg a csirke enyhén megpirul, majd hozzáadjuk a paradicsomot is és a fűszereket, felöntjük annyi vízzel ami éppen ellepi és fedő nélkül pároljuk kis lángon 30-40 percen át. Tálaláskor a vaj kockákat teszünk rá és hagyjuk, hogy ráolvadjon a húsra.
1. A húst kicsontozzuk, nagy darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A húst megforgatjuk forró olajon, forró vízzel felöntjük, (még jobb a csirkehúsleves leve ami készülhet a c...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirke darabokat megmossuk és bedörzsöljük sóval és borssal. Az olajat a vajjal felforrosítjuk és elősütjük benne a csirkéket. Mindegyik oldalát kb. 15 perc alatt. Félretesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkét kockára vágjuk sózzuk, borsozzuk. Gombával és baconnel együtt pirítjuk. Közben a rizst felrakjuk főni, mikor megfőtt egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű