60 dkg burgonya
2 tk só
4 dkg vaj
1 csokor petrezselyemlevél
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk.
Egy serpenyőben vajat melegítünk, és 2 másodperc alatt átpirítjuk rajta a petrezselymet.
Hozzáadjuk a burgonyát, alaposan összekeverjük, és fél percig együtt pirítjuk.
Vajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, rászórom a borsót és kicsit pirítom. Nagyon kevés vizet öntök alá, inkább többször keveset, sózom, és fedő alatt párolom. A végén leve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jó keményre főzött tojásokat megtisztítom, feldarabolom, majd villával jól összetöröm. Belekeverem a vajat, a tejfölt, a mustárt, sózom, beleörlöm a borsot, és közben igyekszem m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A cukkinit hámozzuk meg, reszeljük le, enyhén sózzuk meg, majd tegyük félre egy szűrőben, hogy a folyadék le tudjon csöpögni róla. A zabpelyhet, és a hajdinapelyhet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hámozd meg, mosd le, csepegtesd le jól, vagy töröld át papírtörlővel. Vágd hozzávetőleg egyforma nagyságú hasábokra. Vegyítsd a kukoricadarát, a szezámmagot, a fűszerp...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű