-1 kg burgonya
-20 dkg pulykasonka
-30 dkg sonka
-1 ek. vaj
-só,bors
-olaj
burgonyát vágom+félpuhára főzőm+vajjal kenem+só,bors+sonkába+baconbe csomagolom+ tepsibe :)
Elkészítése: A spenótot megfőzzük, majd jól lecsepegtetjük ( meg is nyomkodjuk, hogy a vizet eltávolítsuk), amikor kihűlt, apróra feldaraboljuk. Hozzá adjuk az olajat, a reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajból, citromléből és a fűszerekből marináló levet készítünk. Ebbe tesszük a kis darabokra felaprított zöldségeket (minél kisebbek, annál jobban be tudják szívni a marináló lé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumpli kivételével a hozzávalókat összekeverjük. A krumpli meghámozzuk,vastagabb hasábokra vágjuk és beleforgatjuk a mustáros szószba. Tepsibe tesszük és készre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyakat jol megmossuk egy talba tesszuk. Raontunk 1 ek olivaolajat , durva sot izles szerint es durvara orolt fekete borsot, jol osszekeverjuk, majd sutopapirral belelt tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű