A piskótához
5 db tojásfehérje
100 g kristálycukor
5 db tojássárgája
150 g búzaliszt (BL55)
1 apró csipet só
A krémalaphoz
250 g tojás (kikeverve)
250 g kristálycukor
40 g étkezési keményítő
A krém befejezéséhez
315 g vaj
80 g kakaópor - holland
A bevonáshoz
200 g étcsokoládé (45%-os)
A sűrített tejet, ha konzerv, akkor dobozzal együtt annyi vízbe tesszük, ami ellepi és főzzük kb. 4-5 órát, eközben a tejből sűrű karamellkrém lesz. Ha tubusos, akkor a tubusból be...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagait,összegyúrjuk.4lapot sütünk belőle.A tejet a pudinggal felfőzöm,külön a vaníliásat és külön a puncsosat.,kevés rummal.A vajat a porcukorral habosra keverjük,be...
Elkészítési idő: 1,5A tojásokat a cukorral gépi habverővel 10 perc alatt habosra keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk az étolaj at, és a langyos vizet. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, majd egy fakanál...
Elkészítési idő:A sütőt 160 fokra előmelegítjük. Egy 20 x 20 cm-es tepsit olajjal kikenünk, majd sütőpapírt teszünk bele – úgy hogy az oldalára is feljöjjön. A tojásokat szétválasztjuk. A f...
Elkészítési idő: