1 kg finomliszt
3 tojás
só
víz (tojásonként 2,5dl)
A tojásokat egy tálba ütjük,elkeverjük a vízzel,majd a végén adjuk hozzá a lisztet,és a sót. Jól összekeverjük,amíg nokedliállagú tésztát nem kapunk.Forró vízbe szaggatjuk,és addig főzzük,amíg feljön a víz tetejére. A nokedlikat leszűrjük,hideg víz alatt átmossuk,tálba öntjük és oiajjal meglocsoljuk, hogy ne ragadjon össze.
- Az első lépés: Hagymát karikázunk,sót,ecetet és olajat öntünk rá.Annyit csak,hogy ellepje. - A burgonyát héjában főzzük meg,majd meghámozzuk és még melegen a hagymára karikázz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk és egy sütőtálba tesszük a gerezdekre szedett fokhagymákkal együtt. Meglocsoljuk a narancs facsart levével és az olívaolajjal, sózzuk, borsozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát főzd puhára, majd turmixold le. Adagold hozzá a proteinport, ha kell, hígítsd az alaplével, amíg krémes krumplipüré állagot nem ad. Amikor már majdnem kész fűszerezd, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz újkrumplit megtisztítjuk, felkarikázzuk, megfőzzük és leszűrjük. Egy öntöttvas serpenyőt felforrósítunk, beletesszük az olívaolajat és a vaj felét. Ráborítjuk a krumplit, alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes