Hozzávalók (1 személyre):
- 2 közepes sárgarépa
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1 narancs
- néhány karika bébicukkini
- brokkoli
- snidling
A sárgarépát a fokhagymával felteszem főni. Amikor félig megpuhult, hozzáadom a kockára vágott narancsot (fontos, hogy ne maradjon rajta fehér rész, különben megkeseredik), majd készre főzöm. A megpuhult narancsos répát egy tepsibe öntöm, EzCoat olajsprayvel alaposan befújom, majd sóval és borssal ízesítem. Beteszem pirulni a sütőbe, amikor majdnem kész, hozzáadom a brokkolit és a cukkinit, majd készre sütöm. Grillezett sajttal vagy csirkemellel, esetleg bundázott paleo ToTu sajttal és apróra vágott friss snidlinggel tálalom.
A vajat felolvasztjuk, a szuflétálakat kivajazzuk és kilisztezzük. A maradék vajhoz adjuk a lisztet, és 1-2 percig megfuttatjuk rajta. Folyamatos keverés közben hozzáöntjük a tejet...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesHéjában megfőzzük a krumplit. Még melegen meghámozzuk, villa segítségével. Összetörjük a krumplit, majd hozzáadjuk a vajat, a sót, a tejet és ízlés szerint a szerecsendiót. Össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet átszitáljuk, a közepébe mélyedést készitünk. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk a sót. Cipóvá összedolgozzuk, 20 percig pihentetjük. Majd egy sodrófával 1 cm-re nyújtjuk, li...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Egy jénait vagy tepsit kikenünk margarinnal, és a kihűlt krumpli harmadát nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Megsózzuk, beterítjük vékonyra szelt hagymával, ráreszeljük a sajt f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű