Folyamatban.
Egy mély tálba beleöntjük a kétféle lisztet, majd összekeverjük. A liszt közepébe mélyedést készítünk. A mélyedésbe beleöntünk a 0,5 dl langyos tejet, a tejbe egy csipet cukrot szó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 50 dkg kimagozott meggyet ízlés szerint cukorral, 1 csipet sóval, ½ citrom levével, 2-3 szegfűszeggel és 1 db fahéjjal felteszünk főni annyi vízben, hogy a víz a gyümölcsöt jó u...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a felfutott élesztőt, a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a margarint és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackot pár percre forrásban lévő vízbe dobjuk, majd rögtön áttesszük hideg vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját. A gyümölcs húsát feldaraboA barackot pár percre forrásban...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű