40 dkg liszt 1 cs sütőpor 2 evökanál cukor 1 kávés kanál so 10 dkg olvasztott vaj 6 dl tej 2 tojàs
ezeket jol kikeverni csomo mentesre és minden palacsinta ala pici olaj szükséges ahogy a hagyomànyos palacsinta alà. És kis merökanàllal kell adagolni
Ha jol csinàltad sürü tésztàja lesz
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom, majd puhára párolom. A főzővízből kivéve felcsíkozom. Elkeverem a lisztet és a tojássárgáját a joghurttal, majd összekeverem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés! Az őszibarackokat me...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sajtot alufóliába csomagoljuk és kis lángon, meleg vízben kb 20-25 perc alatt meglágyítjuk. Amíg a sajt nyújthatóvá válik, elkészítjük a krémet. Ehhez a puha vajat a krémsajtt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű