40 dkg liszt 1 cs sütőpor 2 evökanál cukor 1 kávés kanál so 10 dkg olvasztott vaj 6 dl tej 2 tojàs
ezeket jol kikeverni csomo mentesre és minden palacsinta ala pici olaj szükséges ahogy a hagyomànyos palacsinta alà. És kis merökanàllal kell adagolni
Ha jol csinàltad sürü tésztàja lesz
A babot a főzés előtti este hideg vízbe áztatjuk. Másnap egy fazékba tesszük a csíkokra vágott füstölt szalonnát, a beáztatott babot, a vöröshagymát, a fokhagymát és a babérlevele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHárom deci friss, házi tejszínt lehetőleg fém keverőtálba öntünk, és elektromos habverővel a legerősebb fokozaton verni kezdjük. Először szépen felhabosodik, majd eléri a tejszínha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű