Családireceptkönyv.hu

Hortobágyi vegyes ragú


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



.20 dkg sertéslapocka, 20 dkg marhalábszár, 20 dkg pulyka, 3 nagy fej vöröshagyma, 3 zöldpaprika, 5 paradicsom, 3 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors ízlés szerint, kevés őrölt csípős paprika,1 ek édes-nemes őrölt paprika, 2 dl tejföl, 1 dl olaj, 1 ek liszt...

Elkészítés:


.Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olyan 20 percig. Ezután rakd rá a sertéslapockát, és öntsd fel annyi folyadékkal, hogy ellepje. Párold. 20 perc párolás után tedd hozzá a pulykát is. Szórd meg az őrölt paprikával (csípős és édes-nemes). Kevés folyadékot önts hozzá. Párold össze az egészet, puhára. Amikor megfőtt, tejfölös-lisztes habarással sűrítsd be

Hortobágyi vegyes ragú

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zöldséges rakott hús
Zöldséges rakott hús

A burgonya külső héját lekaparjuk, megmossuk, majd 4 felé vágjuk és kivajazott jénaiba tesszük. Rátesszük az apróra vágott paprikát és hagymát. A tetejére ráhelyezzük a vékonyra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rizses lecsó debrecenivel - OK
Rizses lecsó debrecenivel - OK

1. A kockára vágott, kissé kiolvasztott szalonna zsírjában megfonnyasztjuk a hagymát. 2. Meghintjük paprikával és hozzáadjuk a cikkekre vágott zöldpaprikát és paradicsomot....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zöld gombóc sajtos besamellel
Zöld gombóc sajtos besamellel

1. Spenót előkészítése: Mosd meg a spenótot, majd forralj fel egy lábas vizet. Blansírozd a spenótot 2-3 percig, majd szűrd le és aprítsd fel. 2. Töltelék készítése: Egy tálban ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babos rizs
Babos rizs

A barna rizst (2,5-szörös vízben) készre főzzük. Wokban kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Kis vízzel felen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk