5DB ZYEMLYE ÁZTATVA KI FACSARVA 5 KEMÉNY TOJÁS FEL APRÍTVA EGY NAGYOBB NYERS TOJÁS SÓ ŐRÖLT BORS MAJORANNA EGY JÓ MARÉK ZÖLDSÉG ZÖLDJE ALAPOSAN ÁT DOLGOZNI HA HÍG AKKOR NÉMI ZSEMLYE MORZSA IS !!! AZ ŐZ GERINC FORMÁT ZSÍRRAL KI KENNI ÉS A MASSZÁT KICSIT A FORMÁBAN MEG ÜTÖGETNI HOGY NE LEGYEN LEVEGŐS !! KB 30-INC PERC SÜLÉS DE TŰ PRÓBA KELL UTÁNNA BELE FORDÍTANI EGY TEPSIBE ÉS RÁ PIRÍTANI A MÁSIK FELÉRE IS
A grillezett karfiol elkészítéséhez leszedek a nagy fejről annyi karfiolrózsát, amennyit felhasználok majd. Forró sós vízben főzöm egy picit, de nem puhára. Ezt követően leszűröm,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat megmossuk. Fontos, hogy sütni való, puhább típus válasszunk. Megtöröljük, majd megpucoljuk - újra mosni, áztatni tilos, mert árt a sütésnek a fölös víz! Az át...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes méretű friss káposztát fel kell vágni, ha van kéznél egy robotgép, jó apróra is össze lehet dolgozni, egy megtisztított sárgarépa is mehet bele, így máris kész az alap....
Elkészítési idő: előző nap este Nehézség: NehézA zabpelyhet forróvízzel leöntöm, majd amikor kihűlt hozzáadom a lereszelt hagymát, apróra vágott tojást, petrezselymet, nyers tojást, sót, borsot, rozmaringot. A masszát betetesze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű