karfiol
alaplé vagy kockaleves
só
bors
vaj/olivaolaj/kacsazsír - kinek, mi tetszik
szerecsendió
A karfiolt rózsákra szedem és megfőzöm az alaplében. Ha már jó puha, kihorgászom, egy tába rakom. Hozzáadom a zsiradékot, botmixerrel pürésítem. Ízlés szerint sózom, borsozom, stb.
A hozzávalókat összekeverjük, majd evőkanálnyi darabokat szedünk ki, amit 1 cm vastagságúra nyújtunk. Zsemlemorzsába forgatjuk és megsütjük. Tejföllel tálaljuk.
Elkészítési idő:A zöldségeket megpucolom /a cukkinit nem kell meghámozni/, megmosom. Az összes zöldséget felaprítom, apró kockára vágom és két evőkanál olajjal egy kicsit megpárolom. A tarhonyát...
Elkészítési idő:1. Melegítsd elő a sütőt 190 ° C fokra. 12 muffin formát vajazz ki 2. Helyezzük a burgonya szeleteket egy nagy tálba. 3. Adjunk hozzá olvasztott vajat, parmezán sajtot, kakukkfü...
Elkészítési idő: