- burgonya,
- lilahagyma,
- főzőtejszín,
- bacon,
- só,
- bors,
- petrezselyem,
- camember,
Egy hosszúkás őzgerinc formájú sütőt kibélelek baconnel.
A burgonyát megtisztítom, kockára vágom a lilahagymával együtt és kevés zsíron megdinsztelem. Amikor kész fűszerezem, sóval, borssal, petrezselyemmel.
A baconnal bélelt forma közepébe helyezem a kettévágott camembersajtot és a két szélére kanalazom a megdinsztelt burgonya felét, majd meglocsolom a főzőtejszínnel, újra belekanalazom a maradék burgonyát. A bacont visszahajtom, hogy beborítsam a sajtot és a burgonyát, majd a sütőben addig sütöm, amíg a bacon és a burgonya meg nem pirul.
Elkészítése: A paprikákat megmosni, kivájni a magházat és belülről enyhén meg sózni. A túrót össze nyomkodni, hozzá adni a tejfölt, tojást, 5 ek. olajat. Össze keverni és ezzel...
Elkészítési idő:1. Ha nyers répából készíted a párolt répát, akkor először hámozd meg a répákat, utána vágd ízlés szerinti méretűre. 2. Ha gyorsfagyasztott répát használsz, akkor egyszerű...
Elkészítési idő: 20 percElkészítése: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk,majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát,gombát,borsót,zöldséglevelet,enyhén megpirítjuk,majd hozzáadjuk a rizst,és pár p...
Elkészítési idő: