1 nagyobb fej vöröshagyma
2,5 dl vörösbor
1 kg magozott cseresznye (lehet fagyasztott is)
Fél citrom leve
1-2 ek apróra vágott friss rozmaring
Pici só
Zsiradék
A zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a citromlevet és a kimagozott cseresznyét. Addig forraljuk, amíg a cseresznye leve besűrűsödik. Ekkor megszórjuk rozmaringgal, és pici sóval, és még 1-2 percig forraljuk. Sült húsokhoz ideális köret.
A burgonyát alaposan megmosom, héjában megfőzöm. Ha megfőtt, a héjától megtisztítom, hagyom kihűlni, majd a nagy lyukú reszelőn lereszelem. Hozzáadom a tojásokat, a sót , és annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát és az almát meghámozzuk és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük (esetleg gyufaszál vastagra vágjuk) és egy nagyobb tálba tesszük. Elkészítjük a tartármártást. A tejfölt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Peel the beetroot and chop into thin batons. Gently heat the oil in a large, deep frying pan. Slice the leeks and add. Cook for 8 minutes, stirring now and then. Add the cumin a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vajat felolvasztjuk, és megpároljuk benne a kukoricát, csipet sót szórunk rá. Rákanalazzuk a csicserikonzervet, és egykicsit összemelegítjük. Aprított petrezselyemmel ízesítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű