Hozzávalók:
1 kg burgonya
10 dkg zsemlemorzsa
fél teáskanálnyi tárkony
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olívaolaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd megmossuk és egy tálba tesszük. 5-6 evőkanálnyi olívaolajjal átlocsoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel és a zsemlemorzsával. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és újra meglocsoljuk egy kevés olajjal, 180 fokon 40 perc alatt megsütjük. Melegen fogyasztjuk.
- én is megfogadtam a tanácsot, 17 kg-ot adtam le ezzel a módszerrel éhezés nélkül! FIGYELEM! Aki eredményesen és biztonságosan szeretne jó alakot magának az mindenképpen olvassa el ezt a cikket ›
A répát főzd puhára, majd turmixold le. Adagold hozzá a proteinport, ha kell, hígítsd az alaplével, amíg krémes krumplipüré állagot nem ad. Amikor már majdnem kész fűszerezd, majd...
Elkészítési idő:A zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A tepsi alját kikenjük az olvasztott vajjal, majd szétosztjuk rajta a zöldségeket (az étolaj azért nem annyira jó, mert ol...
Elkészítési idő:1. A paprikákat száraz tepsibe tesszük, és 200 fokon addig sütjük, míg itt-ott fekete kezd lenni a héja, jól felpúposodik, majd leszedjük a héját, és hűlni hagyjuk. 2. Lisztbe,...
Elkészítési idő:A sajtot lereszeljük és egy nagyobb edénybe öntjük a liszttel, a sóval és a tojásokkal, majd jól összedolgozzuk. Egy kávéskanálnyi adagot kimérünk a tésztából és nedves kézzel gol...
Elkészítési idő: 30 pec