Hozzávalók:
1 kg burgonya
10 dkg zsemlemorzsa
fél teáskanálnyi tárkony
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olívaolaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd megmossuk és egy tálba tesszük. 5-6 evőkanálnyi olívaolajjal átlocsoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel és a zsemlemorzsával. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és újra meglocsoljuk egy kevés olajjal, 180 fokon 40 perc alatt megsütjük. Melegen fogyasztjuk.
- én is megfogadtam a tanácsot, 17 kg-ot adtam le ezzel a módszerrel éhezés nélkül! FIGYELEM! Aki eredményesen és biztonságosan szeretne jó alakot magának az mindenképpen olvassa el ezt a cikket ›
A céklát meghámozom, és egyforma, de nem túl kicsi darabokra vágom. Ha zölddió nagyságú céklát sikerül beszereznem, akkor nem is felezem-negyedelem, hanem egészben hagyom. A hámo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát átnyomjuk, és kevés olajon dinsztelni kezdjük egy lábosban. Amikor kész, hozzáöntjük a rizst, kicsit átpirítjuk, majd beletesszük a fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat mosd meg jó alaposan, a legalkalmasabb eszköz erre a feladatra a dörzsi felületű szivacs, azzal elég alapos munkát végezhetsz. A sütőt melegítsd elő 200 fokra, a megti...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA hagymát finomra vágjuk, a zsírt kb. 2 literes lábasba téve, megforrósítjuk, hozzáadjuk a tarhonyát és mérsékelt tűzön, állandó keveréssel halvány rózsaszínűre pirítjuk (erős tűzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű