Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Hamis krumplipüré


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Zeller

Rizstejszín
Margarin

Elkészítés:


A zellert apró darabokra vágjuk és sós vízben FEDŐ NÉLKÜL főzzük, Így el tud párologni a zeller íze. Ezután pürésítjük a hozzávalókkal.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kalóriaértéke nagyon kevés.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Krémes újkrumpli kelkáposztával
Krémes újkrumpli kelkáposztával

A megpucolt krumplit kevés vajon, kevés vízzel fedő alatt megpároltam. Egy kisebb fej újkáposztát laskára vágtam, egy csokor újhagymát felkarikáztam. Vajon puhára pároltam őket, de...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krilla
Főzni való tészta
Főzni való tészta

70-30% arányban szezámlisztet és tápiókát gyúrunk össze 2 tojással.(5dkg szezámliszt, és 15-18dkg tápióka) gyúrjuk, majd ha csipetke állagúra keményedett, akkor kinyújtjuk vékonyra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Bulgur párolt
Bulgur párolt

A bulgurt megmosni, lecsepegtetni, kis zsiradékon megfuttatni, bele a bulgurt és 4 dl forró vízzel rotyogtatni takarékon. 10-15 perc amíg felszívja.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Burgonya francia módra
Burgonya francia módra

1. 6-7 közepes nagyságú burgonyát meghámozunk, és nagyon vékonyra felszeletelünk. 2. Egy tűzálló formát kikenünk margarinnal. 3. 2 g fokhagymát apróra vágunk és a forma alj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk