1 közepes méretű karfiol (aprítógépben feldarabolva)
2 ek kókuszolaj
só
A megmosott, nyers karfiol rózsákat rakd bele egy aprítógépbe és apró, rizsszerű darabkákra aprítsd össze. Majd az egészet 2 ek. kókuszolajon párold meg, kicsit le is fedheted míg teljesen meg nem puhul, kicsit sózd meg.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Keverjük össze az olvasztott vajat, a felaprított rozmaringot és az olívaolajat. Egy kerek, közepes tűzálló tálnak (kerámia, jénai vagy tortaform...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a citromlevet és a kimagozott cseresznyét. Addig forraljuk, amíg a cseresznye leve besűrűsödik. Ekkor megszórj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kuszkusz elkészítése esetén a legegyszerűbb egy pohárral vagy bögrével mérni. 1:1 arányban van szükség kuszkuszra és forró vízre. Vagyis 1 bögre (bármekkora) kuszkuszhoz egy ugya...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karfiolt szedd rózsákra és zöldségaprítóban morzsalékosítsd. 2. Kevés olajon a hagymával és a fokhagymával pirítsd össze a karfiolrizst. Nagy lángon dolgozz, de rövid ideig,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű