4 nagy darab reszelt sárgarépa (kis lukon)
4 tojás
4 evőkanál utifűmaghéj
2 evőkanál lenmag
2 kávéskanál só
1 gerezd zúzott fokhagyma
10-12 tekerés színes bors
Az egészet összekeverjön, félre tesszük (én 1/2 órára) míg az utifű megszívja magát és klasszul összeáll a massza. Gombócokat formázunk, kissé meglapítjuk, forró zsírban kisütjük
A megtisztított vöröshagymának levágjuk az egyik tetejét, majd nagyon óvatosan keresztben felszeleteljük, mint egy pizzát. Nagyon vigyázva, hogy a hagyma nagyságától függően kb. 1-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt köményes, sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük, és krumplitörővel vagy villával darabosra törjük. A kenyeret késes aprítóban morzsává daráljuk, majd a karfiolhoz ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű