Hozzávalók
- 2 főre,
- 500 g parázsburgonya,
- 50 g vaj (olvasztott),
- 50 g sajt - parmezán,
- 10 g fokhagymapor
A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat.
Egyenletesen szórd szét rajta a parmezánt, majd a fokhagymaport.
A vágott felükkel lefelé tedd a parmezánra a burgonyát.
A 200 C-ra előmelegített sütőben légkeverés nélkül kb. 35 perc alatt süsd készre.
A tarhonyát egy serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítom majd felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel, sózom, fedővel befedem és kis hőmérsékleten puhára főzöm. A finomra vágott vörös...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA zabpelyhet forróvízzel leöntöm, majd amikor kihűlt hozzáadom a lereszelt hagymát, apróra vágott tojást, petrezselymet, nyers tojást, sót, borsot, rozmaringot. A masszát betetesze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű