Hozzávalók
- 2 főre,
- 500 g parázsburgonya,
- 50 g vaj (olvasztott),
- 50 g sajt - parmezán,
- 10 g fokhagymapor
A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat.
Egyenletesen szórd szét rajta a parmezánt, majd a fokhagymaport.
A vágott felükkel lefelé tedd a parmezánra a burgonyát.
A 200 C-ra előmelegített sütőben légkeverés nélkül kb. 35 perc alatt süsd készre.
A fokhagymát megtisztítjuk, és belenyomjuk a tejszínbe. A füstölt sajtot is hozzáreszeljük. Bevagdossuk a burgonyákat, hogy "tarajos" legyen a teteje, minél mélyebben vágjuk, anná...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű1. A paprikákat száraz tepsibe tesszük, és 200 fokon addig sütjük, míg itt-ott fekete kezd lenni a héja, jól felpúposodik, majd leszedjük a héját, és hűlni hagyjuk. 2. Lisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposztát lereszeltem, megszórtam egész köménymaggal és megsóztam, így állt 15 percig. 2. Az almát meghámoztam, kimagoztam és lereszeltem. 3. A vöröshagymát is megpucolt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVizet, lisztet, sót és tojást összegyúrom, hogy laza állagú legyen, majd forró sós vízbe beleszaggatom, akkor készül el ha az összes feljön a víz tetejére.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű