1 fej lilakáposzta
1 ek. zsiradék
1 fej hagyma
só, édesítőszer
ecet
A káposztát gyaluljuk le, a hagymát kockázzuk fel.
A hagymát megpároljuk a zsiradékon, majd rádobjuk a káposztát. Sózzuk, édesítjük és ecetezzük ízlésünknek megfelelően, majd lassú tűzön addig pároljuk, míg finom puha nem lesz.
Elkészítés: A bulgurt tálba tesszük és felöntjük a forró vízzel. Lefedjük, és 20 percig hozzá sem nyúlunk. Az újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk, aprítjuk a megmosott paradi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk, és lesózzuk. Egy nagy lábasban a zsírt felolvasztjuk, megszórjuk pár szem köménymaggal, beleszórjuk a porcukrot és a vékony csíkokra vágott hagymát, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTökéletes rizs – Gordon Ramsay módszere szerint (videó) A videón Gordon Ramsay basmati rizst készít. Kimér 400g basmati rizst, szűrőbe teszi, majd folyó víz alatt, hideg vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítom, kockára vágom és megfőzöm, utána összetöröm. A 3 tojást, a 3 dkg. vajat, az 1 tk. zsírt, 1/2 dl tejfölt, a sót, őrölt borsot, szerecsendiót hozzáadom a tö...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: Könnyű