menu

Családireceptkönyv.hu

Párolt lilakáposzta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej lilakáposzta
1 ek. zsiradék
1 fej hagyma
só, édesítőszer
ecet

Elkészítés:


A káposztát gyaluljuk le, a hagymát kockázzuk fel.
A hagymát megpároljuk a zsiradékon, majd rádobjuk a káposztát. Sózzuk, édesítjük és ecetezzük ízlésünknek megfelelően, majd lassú tűzön addig pároljuk, míg finom puha nem lesz.

Párolt lilakáposzta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sült zeller
Sült zeller

Pucold meg a zellert és vágd vékony hasábokra. Sózd meg és forgasd össze az ízlésed szerinti fűszerkeverékkel. Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe és permetezd meg olajjal, egyenletes...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fantasztikus csirkemájas knédli
Fantasztikus csirkemájas knédli

Én a knédlihez nem klasszikus, hanem teljes kiőrlésű lisztből készült kiflit használtam. Ha nincs otthon teljes kiőrlésű, akkor a sima kifli is bátran használható. Ha a kifli öreg,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Sült zeller hasábburgonya helyett
Sült zeller hasábburgonya helyett

Fűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére. Sü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Melinda
Baszk sült rizs
Baszk sült rizs

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és megpároljuk rajta a finomra aprított hagymát. Rádobjuk az apró kockára vágott kaliforniai paprikát, gyorsan lepirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk