♥GOMBA:
6 nagyobb fej gomba
6 db csirkemáj
3 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
♥PANÍR:
liszt
tojás
zsemlemorza
♥SÜTÉS:
olaj
A gombafejeket tisztítsuk meg és szedjük ki a szárát. A szár helyén sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg majoránnával a gombánkat.
A májat készítsük elő, és vágjuk akkora darabokra, amekkorát a gombánkba be tudunk tölteni. A szokásos módon panírozzuk be és
forró olajban magasabb edényben, süssük ki.
Zöldséges rizzsel tálaljuk
http://www.mindmegette.hu/majonezes-almas-kaposztasalata.recept/
Elkészítési idő:A hagymát közepesen apró darabokra vágjuk, és az olajban elkezdjük pirítani. Amikor megpuhult, ráöntjük a cukrot (én barnacukrot használok), a 2 dl vörösbort, a narancs levét, és a...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a tojásokat, a resze...
Elkészítési idő: