♥GOMBA:
6 nagyobb fej gomba
6 db csirkemáj
3 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
♥PANÍR:
liszt
tojás
zsemlemorza
♥SÜTÉS:
olaj
A gombafejeket tisztítsuk meg és szedjük ki a szárát. A szár helyén sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg majoránnával a gombánkat.
A májat készítsük elő, és vágjuk akkora darabokra, amekkorát a gombánkba be tudunk tölteni. A szokásos módon panírozzuk be és
forró olajban magasabb edényben, süssük ki.
Zöldséges rizzsel tálaljuk
A burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk. Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a m...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk majd négy,vagy hat darabra vágjuk. ( a fenti lépen a vízben látszik a méret nagysága): Közben bekapcsoljuk a sütőt . Egy fazékba rakjuk annyi vízzel,hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert pucold meg, mosd meg, csepegtesd le, és vágd nagyjából egyforma hasábokra. Rendezd a zöldséget egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A sót, a borsot, az oregánót, a pirospapri...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, A vöröshagymát cikkekre vágva, elkeverjük a burgonyával, tepsibe terítjük. A zsiradékkal átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk és a sütőben sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű