4-5 szem krumpli
só
liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj
A krumplit meghámozom és nem túl vékony karikára vágom, majd besózom és bepanírozom, forró olajban kisütöm.
A padlizsámokat meghámozzuk, kockákra vágjuk, besózzuk és félretesszük. Amíg levet ereszt, megpucoljuk a leveszöldséget és a fokhagymát és konyhai robotgépben lereszeljük 3 gerezd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta végeit vágd le, a külső leveleket és a torzsát távolítsd el. Szeleteld vékony csíkokra, majd kicsit sózd be, és hagyd állni 15-20 percig. A vöröshagymát aprítsd fel, és...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűSzemélyenként 20-25 dkg, apró kockákra vágott burgonyát puhára főzünk annyi sós vízben, amennyi jól ellepi. Ha megfőtt, saját levében összetörjük, és állandó keverés mellett kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat megpucoljuk, és kockára vágjuk. Majd sós vízbe téve megfőzzük őket. Ezután egy szűrő segítségével krémesre passzírozzuk a krumplit, ez benne a nagy titok! Közben míg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű