30 dkg vékony héjú burgonya, só, 2-3 evőkanál olaj, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény
A burgonyát megmossuk, szárazra töröljük és cikkekre vágjuk. Enyhén sós vízben, 8-10 percig előfőzzük, majd leszűrjük, meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a borssal, a fűszerpaprikával meg őrölt köménnyel. Forró sütőben pirosra sütjük.
A krumplit héjában megfőzzük. Figyeljünk rá, hogy főjjenek szét. a Meghűlt krumplit megpucoljuk és fél körökre vágjuk. A hagymát kockákra vágjuk és a krumplihoz adjuk. A vizet az...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd megmossuk és egy tálba tesszük. 5-6 evőkanálnyi olívaolajjal átlocsoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel és a zsemlemorzsával. Sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a majonézt, az összenyomott fokhagymát, az oregánót, a sót és a borsot. A krumplit tisztítsuk meg, vágjuk tetszőleges nagyságú darabokra, ügyeljünk rá...
Elkészítési idő: 10+25 perc Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a fokhagymát, majd pépesítsük és tegyük egy tálba. Öntsük rá az ecetet, az olajat és a szójaszószt, majd keverjük össze, ez lesz a pác. Mossunk és tisztítsunk meg mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz