csirke, borsó, hagyma, olaj, szinespaprika, zöldpaprika,paradicsom, bors, delikát ételízesítő,
Borsós csirkepörkölt:
Felteszek egy pörkölt alapot: Hagyma legyen alatta bőven, hiszen attól van szaftja. Olajon a hagymát megdinsztelem teszek bele szinespaprikát, 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot. beleteszem a húst és a borsót, 1 pohár vizet öntök alá, majd delikát ételízesítő borssal ízesítem ízlés szerint.
Készre főzöm.
Nokedlivel tálalom.
A kovászos uborkát apróra kockázzuk, hozzáadjuk a levét, a hideg, leszűrt zöldséglevest, a lereszelt fokhagymát és a joghurtot. Botmixerrel az egészet simára turmixoljuk, szükség s...
Elkészítési idő: 15 percA tököt és a zellert kockára vágva - a fűszereket hozzáadva - tedd fel annyi vízben főni, hogy ellepje az egészet. Ha puha a tök, kézi burgonyatörővel törd össze a darabokat. Tálal...
Elkészítési idő:A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: