csirke, borsó, hagyma, olaj, szinespaprika, zöldpaprika,paradicsom, bors, delikát ételízesítő,
Borsós csirkepörkölt:
Felteszek egy pörkölt alapot: Hagyma legyen alatta bőven, hiszen attól van szaftja. Olajon a hagymát megdinsztelem teszek bele szinespaprikát, 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot. beleteszem a húst és a borsót, 1 pohár vizet öntök alá, majd delikát ételízesítő borssal ízesítem ízlés szerint.
Készre főzöm.
Nokedlivel tálalom.
Elkészítése: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt,pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Minden darabot keresztben kettévágunk és megkenjük a krémmel. A krémhez a t...
Elkészítési idő:A paradicsomot meghámozzuk, a zöldpaprika magházát eltávolítjuk, majd húsukat 1 cm-es kockákra vágjuk. Apró kockákra metéljük a vöröshagymát is. Ízesítjük a zúzott fokhagymával, az...
Elkészítési idő: