csirke, borsó, hagyma, olaj, szinespaprika, zöldpaprika,paradicsom, bors, delikát ételízesítő,
Borsós csirkepörkölt:
Felteszek egy pörkölt alapot: Hagyma legyen alatta bőven, hiszen attól van szaftja. Olajon a hagymát megdinsztelem teszek bele szinespaprikát, 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot. beleteszem a húst és a borsót, 1 pohár vizet öntök alá, majd delikát ételízesítő borssal ízesítem ízlés szerint.
Készre főzöm.
Nokedlivel tálalom.
3 liter vízben a meggyet, 5-6 evőkanál cukorral és a sóval addig főzzük, amíg a meggyszemek egy picit megrepednek és szép piros színű leve lesz. Ekkor elkészítjük a habarást. A lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűg
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk 4-5 mm vastagra, kiszaggatjuk, tetejét lekenjük tojássárgájával, megszórjuk reszelt sajttal különböző magokkal.Előmelegített sütőben aranybarn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 felé osztjuk (Közepes keménységű tésztát kell, hogy kapjunk.). Külön-külön 25×39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk. Megkenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű