darált sertéshús, tojás, fokhagyma, só, bors, köménymag, szinespaprika, kenyér,
1 kg darált sertéshús, 3 tojás+6 db tölteléknek, 10 gerezd fokhagyma, só, bors, köménymag, szinespaprika ízlés szerint, 3 szelet kenyér, (vagy 3 zsömle, )
A hozzávalókat összeállítjuk, kétfelé vesszük. Az egyik feléből kissé olajozott tepsibe középre egy csíkot rakunk, majd sorban hosszára rárakjuk a keményre főtt tojásokat.
A másik felével beborítjuk, és olajos kézzel szépen összedolgozzuk, hogy teljesen sima legyen és ne látszódjon a toldás. Közepes hőfokon megsütöm.
Nem kell rá fólia!!!!
A tejet a tejszínnel együtt feltesszük melegedni. Közben egy jeges vizes edénybe beleállítunk egy fém keverőtálat, hogy hűljön. Ebbe fogjuk önteni az elkészült sárga krémet. A cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgabarackot kevés vízzel leturmixoljuk. Beleöntjük egy fazékba, felöntjük vízzel, hogy hígabb legyen. Ízesítjük cukorral, fahéjjal és felforraljuk. a vaníliás pudingport elkeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat sütőben vagy grill alatt megsütjük, héjukat lehúzzuk. Minden alkotórészt összeturmixolunk. Ha valaki nem szereti, hogy ilyen sűrű, felhígíthatjuk zöldségalaplével....
Elkészítési idő: 8 perc Nehézség: KönnyűA narancsokat kifacsarjuk. Aki nem szereti a rostokat, az szűrje át a levet. A narancslét, a citromlét, a fahéjat, a gyömbért és a cukrot tegyük fel főzni. Kóstoljuk meg, ha nem e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű