1 kg natúr halfilé (fagyasztott)
só, őrölt bors, petrezselyemzöld
citrom
20 dkg tejszínes krémsajt (nálam Camping)
12 dkg trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
kevés olaj, liszt
A fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet).
Besóztam, citromlével meglocsoltam.
A tejszínes krémsajtot tálba tettem, hozzáreszeltem a trappistát, ízesítettem sóval, őrölt borssal, aprított petrezselyemzölddel és zúzott fokhagymával, egyneművé kevertem.
A halszeleteket lisztbe forgattam, kevés olajon elősütöttem.
Kiolajazott tepsibe rakosgattam, tetejükön elosztottam a sajtbundát úgy, hogy szépen befedje.
Előmelegített, 180 fokos sütőben szép pirosra sütöttem, párolt rizzsel és párolt vegyes zöldséggel tálaltam.
A lisztet megsóztam és a medvehagymával együtt az aprítógépbe dobtam. Megzúgattam, majd hozzáadtam a kockákra darabolt margarint és ezzel is eldolgoztam. (Gép hiányában vágjuk apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát karikázd fel, majd kevés olívaolajon süsd üvegesre. Rakd hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsd egy kicsit. Amikor kezd színesedni, add hozzá a borsót, és párold három...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A lisztet a margarinnal és a sütőporral elmorzsoljuk, a közepébe tesszük a tojás sárgáját, porcukrot, a tejfölt és a sót. Összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt félbevágjuk, és kimagozzuk. Előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük. Ha megsült, a héját lehúzzuk, és vajon megpároljuk. Fűszerezzük, és megszórjuk liszttel. Felenge...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű