1 kg natúr halfilé (fagyasztott)
só, őrölt bors, petrezselyemzöld
citrom
20 dkg tejszínes krémsajt (nálam Camping)
12 dkg trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
kevés olaj, liszt
A fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet).
Besóztam, citromlével meglocsoltam.
A tejszínes krémsajtot tálba tettem, hozzáreszeltem a trappistát, ízesítettem sóval, őrölt borssal, aprított petrezselyemzölddel és zúzott fokhagymával, egyneművé kevertem.
A halszeleteket lisztbe forgattam, kevés olajon elősütöttem.
Kiolajazott tepsibe rakosgattam, tetejükön elosztottam a sajtbundát úgy, hogy szépen befedje.
Előmelegített, 180 fokos sütőben szép pirosra sütöttem, párolt rizzsel és párolt vegyes zöldséggel tálaltam.
Az élesztőt a langyos tejben felfúttatjuk. A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, borsot, a sütőport, a pirospaprikát, és kicsit átkeverjük. Beletesszük a tepertőt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málna felét egy magas falú műanyag edénybe teszem, ráöntöm a joghurtot, a tejszínt, és botmixerrel összekeverem (úgy 2 perc). Hozzáadom a tejet, evőkanállal megkeverem, és az egé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Linzertésztát készítek a hozzávalókból,ketté osztom,egyik felébe kakaóport teszek. Kikent, lisztezett formába alulra a fehér tésztát teszem,megkenem lekvárral,erre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDSC_0391ki Sokáig fogok álmodni vele
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű