3 kg görögdinnye
3 szál menta
3 ek akácméz
A dinnyét megmossuk, leszárítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk.
A friss mentát bő vízben alaposan megmossuk, leszárítjuk.
A dinnyedarabokból késsel kivágjuk a húsát, kimagozzuk, majd kisebb darabokra vágjuk, magas falú tálba tesszük, és botmixerrel darabosra turmixoljuk.
Ezután akácmézzel, a vékony csíkokra metélt mentával ízesítjük.
Tálaláskor a hideg görögdinnyelevest tányérokba szedjük, és mentacsúccsal díszítjük.
A zöldségeket vágd kis darabokra, és a kenyérrel turmixold össze, add hozzá az olajat, a fűszereket, és megint dolgozd össze. A végén engedd fel annyi vízzel, hogy sűrű levest kapj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a vörösh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű