1 kg burgonya
40 dkg darált sertéshús
1 nagy fej lilahagyma
350 g csemegekukorica
150 g tejföl
100 g tömlős krémsajt
10 dkg trappista sajt
só ízlés szerint
A burgonyákat alaposan megmossuk, és forrásban lévő, sós vízben 10 perc alatt előfőzzük.
A darált húst kevés olajon megpirítjuk.
A megfőtt burgonyákat meghámozzuk, majd karikára vágva egy kiolajozott tepsibe rakosgatjuk a felét.
Ezen szétterítjük a darált húst, rászórjuk a karikára vágott hagymát, a kukoricát, majd az egészet leöntjük pici sóval elkevert, vízzel higított tejföllel.
A maradék krumplikarikákkal beborítjuk az egészet, és a tömlős sajtot rákenjük. Erre ráreszeljük a trappista sajtot, és alufóliával lefedve 15 percig, majd fólia nélkül további 15-20 percig sütjük.
hús+fűszer-->párolom. krumplit megfőzőm. Tepsibe: káposzta+hús+p.paprika+krumpli+mexikói+tejfől-->Megsütöm.
Elkészítési idő:Brown ground beef with minced garlic, salt, and pepper. Cook over medium heat until meat is browned. Add tomatoes and remaining spices. Cover and simmer on low heat for another 1...
Elkészítési idő: 35A füstölt szalonnát kockára vágom, a zsírját kisütöm és rádobom a felaprított hagymát, hozzáadom a felvágott paprikát, paradicsomot és megdinsztelem. Megszórom pirospaprikával, jól...
Elkészítési idő: